Bea

Tänker bara gå in lite snabbt på något jag kommer skriva ett längre inlägg om någon annan dag när jag inte är kissnödig : Tjejer som inte är feminister. Är de rädda för vad folk ska tro om dem om de säger att de är feminister (folk kanske -gud förbjud- tror att de inte rakar benen eller är flator) eller är de helt enkelt så jävla tomma i skallen att de inte tycker att kvinnor och män är lika mycket värda?
Feminism är inte att man tycker att kvinnor ska styra världen i 2000 år som männen har gjort, utan bara att vi ska leva på lika villkor och ha samma chanser no matter what.


Ni är förövrigt ganska dåliga på att kommentera, och det är ju lite tråkigt. Tack till alla ni som gjort det, speciellt ni som har satt in er så pass i ämnena att ni vågar säga emot och diskutera. Även om ni har helt stolliga åsikter så tycker vi (i alla fall jag) att det alltid är kul att argumentera emot :)

Puss mina gullungar / Bea

köer

Nu har jag verkligen något att klaga på. Vill inte klaga på vårdcentralen egentligen för det är bra att man kan får hjälp och så men nu klagar jag på kösystem överhuvudtaget.
Jag satt på vårdcentralen i väntan på att få göra ett blodprov. Sitter där hur länge som helst och nummret byter inte. Men folk med rosa lappar får gå in jätte snabbt (jag hade en gul lapp.) Vi med gula lappar satt där hur länge som helst. Sen tillslut äntligen efter en evighet byter det nummer och det är min tur! Jag reser mig upp och då kommer det ut en dam och säger: Vänta, finns det någon med rosa lapp. Jaha, då får jag sätta mig igen. Sen byts nummret än gång till. JA! nu är det min tur. Damen kommer ut igen: Nej men oj förlåt, finns det någon med rosa lapp. Så jag fick sätta mig ner igen samtidigt som jag sa "VAD FAN ÄR DET ÄR" Ja! Jag svor, för jag var så fruktansvärt förbannad. Har inte varit så arg på kanske en vecka.

Jag hatar också kösystem när det är två köer. Vilken ska man ställa sig i, så byter man så går det låmngsammare och usch vad jobbigt det är! Köer överhuvudtaget är jätte jobbiga. Kan man inte göra på något annat sätt???


Ideal. Igen

Jag skriver alldelles för sent egentligen, jag borde ligga i min säng och sova sött såhär dags.
Men min svägerska var förbi förut eftersom jag var barnvakt åt det minsta lilla trollet.
Hon berättade i alla fall att Olivia (min 7åriga brorsdotter) har sagt att hon själv är tjock, att hennes klasskamrater har sagt till henne att hon är tjock och att de jämför sig med varandra. Det är bara så sjukt jävla fel.
Jag har ett stort behov av att åka till hennes skola och ställa mig och skrika till dem att de är så jävla fel ute, men det skulle ju bli lite dålig stämning då, så jag låter nog bli.

Hon är 7 år och oroar sig redan.
Samhället är uppenbarligen förjävla dåligt för att skicka ut vettig moral ut till skolorna så att barnen lär sig att det inte ska spela någon roll hur man ser ut. Och om de som kommer att bli vår framtid inte har den rätta moralen, vart fan är världen påväg?

Förlåt för franskan, men jag är förbannad.

Puss/Bea

demonstrationer

Om man går i ett demonstrationståg är det alltid massa människor som ropar saker som dom själva tycker.
När jag gick antirasismdemonstrationståget så ropade endel "svarta och vita tillsammans mot dom rika" jaha? så rika är automatiskt rasister och kan ju då inte gå den demostrationen. De ropar bara ut saker som dom själva tycker men som 50% av tåget inte tycker.
Jag gick en demonstration på kvinnodagen en gång för att visa att jag är emot kvinnofärtryck. Men då börjar folk ropa "vi vill ha sex timmars arbetstid". Tänker inte gå något sånt tåg igen där folk ropar ut sina åsikter som om dom hade torrets sydrom. Sjukt är vad det är! 


Karma's a bitch

Jag vet att jag i vanliga fall tjatar om karma och hur underbart det är när man får igen när man gjort något dumt. Men baksmälla måste väl ändå vara den värsta sortens straff? Inte nog med att man är tveksam över saker man gjorde kvällen innan och kanske inte ens minns allt. Jo då ska man må illa också, och få ont i huvet och bli jättetorr i halsen. Jag anser inte detta vara riktigt rättvist faktiskt..
I och för sig kan man ju fråga sig varför man dricker från första början, jag har faktiskt ingen aning förutom att jag råkar vara löjligt förtjust i öl.. Aja, får spekulera om det nån annan dag då jag inte mår så himla dåligt :)

Förövrigt : Bea är hemma en lördagkväll, fyfan :O

Puss på er /B

julkalender

Orkar faktiskt inte klaga den här helgen.
Vet inte vad det är med mig, jo jag har blivit lite sjuk av vaccinet.
Så ikväll ska jag titta på "Mysteriet på Greveholm" med min lillebror.
På tal om julkalendrar så lägger jag ut ett klipp från världens bästa julkalender genom tiderna.
SUNES JUL!


Vingklippt Ängel

Vingklippt Ängel av Berny Pålsson är en väldigt fin bok, det kan jag med glädje erkänna. Den handlar om Berny som är psykiskt sjuk och åker in och ut ur olika behandlingshem och i över huvudtaget hur hon hanterar sin vardag när hon hör demoner o.dyl. Ett sätt hon hanterar det på är att skära sig i armarna, dels för att hon då kan tänka på annat, dels för att kolla om hon fortfarande lever.

Boken kom när jag gick på högstadiet och blev omåttligt populär, och man kunde direkt se vilka som hade läst den, för de blev helt plötsligt väldigt medvetna om att de själva var psykiskt sjuka och mådde jävligt förbannat dåligt, de var självklart tvugna att uttrycka detta med kläder och dikter i stil med "flickan står på berget och tittar ner, hon vill inte leva mer" på sina lunarstorm pres. Och jag antar att alla vet hur otroligt populärt det blev att skära sig, fy bövelen! Alla gjorde det, gjorde man det inte var man inte alls cool!

Så förbannat sorgligt att se hur lätt påverkade ungdomar är och det är vad jag har gått och stört mig på idag.
Hoppar ni så hoppar tamefan inte jag är mitt ordspråk :)


P.s Jag kommer att halshuggas för den här bilden. Jag var tyvärr tvungen att censurera ögonen för att ge någorlunda sekretess åt personen i fråga, men jag måste tilläga att han även har kajal på "efter" bilden. Och att han helt plötsligt "blir kär i personer, inte kön". Asbra visserligen, sånt diggas!




Pusspuss/B


Personer som borde tänka över sitt beteénde!

  • Sånna som tyckte man var konstig i femtonårsåldern för att man hade converse och sjal.
    Idag är det er jag ser på stan med converse och sjal. Hycklare!
  • Sånna som tyckte man var konstig i femtonårsåldern för att man lyssnade på Lars Winnerbäck och hade en randig tröja.
  • Sånna som har sånn sjuk dubbelmoral och predikar för andra om vad dom ska göra men beter sig raka motsatsen till hur dom tycker alla andra ska beté sig.
  • Sånna som är så sjukt ytliga och bara kollar på hur folk ser ut och inte hur folk är.
  • Sånna som är ytliga och är överdrivet trevliga mot folk som dom inte tycker om.
  • Sånna som borde be om ursäkt men inte gör det.
  • Sånna som inte kan stå för vad dom har gjort.
  • Sånna som hittar det stället där hjärtat är svagast och sen lever för att riva sönder det stället och sedan hittar nya ställen att förstöra.
  • Sånna som inte kan stå emot när något är fel.
  • Sånna som aldrig kan stå upp för vad dom tycker.

Mästadels av detta handlar om folk på Ekholmsskolan, en så sjukt dålig skitskola.
Jag vet att jag redan har klagat på högstadiet men en gång är ingen gång.
Det var en så sjukt hemsk period och jag tänker på sakerna som hände varje dag trots att jag slutade där för över två år sen! Det sjuka är att folk säkert har haft en MYCKET värre högstadieperiod. Jag tycker att min var jobbig liksom, fatta vilket helvette folk måste ha!

Bilder på Anna och mig sjuan, åttan, nian. Så konstiga var vi inte. Trots att vi bar sjal, randig tröja, converse och lyssnde på Winnerbäck.

SJUAN




ÅTTAN





NIAN


religion

Okej jag känner att jag har varit lite för tanig med mina klagomål så nu kommer ett bra!
Varför ska folk håna kristna? Typ på våra julkonserter så ska det alltid vara ja vi skämtar lite om Jesus vi skämtar lite om Bibeln, visst gör det. Men ni skulle aldrig våga skämta om Koranen? Det känns lite mer okej att skämta om religion om man kan göra det på en jämn nivå. Inte bara håna kristna. "Men muslimer är ju i minoritet" säger någon då. Jaha, kristna också. Kristna i Sverige är en minoritet. Man är inte kristen för att man blev döpt som liten och sedan konfirmerade sig för att frå presenter! Sedan är jag trött på detta tjat om att vi sjunger kristna sånger i kören! Jaha, men fast det är en kristen minoritet i landet så ska man kanske behålla någon liten kultur och sjunga julsånger. "Men tänk om det börjar en muslim" sa en under en såndär diskution. Ja OCH! Anpassning kanske? Nej men är det bättre att 100 personer anpassar sig efter EN! muslim. Om det börjar någon från jehovas vittnen ska vi sluta med julsångerna då också eller? Är så trött på att svenska foket suddar ur sin egen kultur mer och mer. Jag har haft förmånen att ha insikt i två kulturer, det är kanske inte så stor skillnad men jag gillar faktiskt den östeuropeiska kulturen mer för där försöker man inte sudda ut sin egen kultur och den är stark och fin!
Störde mig jätte mycket på Magnus Betnér när han skulle granska olika religioner. Så kommer han till svenska kyrkor, typ frikyrkor och så. Klankar ner jätte mycket, jag skulle nog säga att han kränkte dom, fattar inte varför dom bjöt dit honom från första början. Sen kommer han till moskén då börjar rövslickeriet alltså. Vågar inte säga emot någonting, kör på en helt annan nivå. Dåligt gjort! Ska du skämta om religioner får du göra det på en jämn nivå! / Anna

Bortskämda

Människor som förväntar sig att få allt de vill ha, och faktiskt får det är så sjukt irreterande. Speciellt när sättet de får det på går ut på att de trampar på andra människor. Bättre människor.
Att glida runt på en räkmacka hela tiden utan att bry sig ett skvatt om konsekvenser, och att faktiskt inte bry sig ett skit om det.
De människorna som är så himla säkra att "jamen, jag är ju bäst, då borde jag göra det" att de inte kan hantera att de har fel eller att någon säger emot dem. Så äckligt! De är vana vid att folk tassar på tå kring dem eftersom de själva behandlar dessa som golvmattor. Det tänker jag fan inte göra längre, jag orkar inte!

Jag är trött och har troligen inte skrivit hälften av det här på svenska, men fuck it!

Puss! //Bea

Växa upp

Det som skrämmer skiten ur mig just nu är att jag är 18 år. Det är inte speciellt mycket egentligen, mamma måste fortfarande tjata på mig för att jag ska städa och jag njuter av att få chokladkalender om jularna. Men när min svägerska träffade min bror var hon 19 och gravid vid 20 års ålder. Min mamma gifte sig för första gången när hon var 20.
Jag är inte i närheten klar med mitt ungkarls (ungkvinnas) liv, men ändå är det nästan en oskriven lag att jag ska ha barn inom 12 år. Jag ska hitta den "rätta", skaffa mig karriär och i överhuvudtaget veta vafan jag ska göra av mitt liv. Och jag som inte har en aning! Eller jo... Jag vill :
jobba utomlands
volontär arbeta i sydamerika
göra lumpen
plugga klart
vinna sm i boxning
skaffa ett asroligt jobb
.. Men efter det ser jag inte så mycket, varken en karl/kvinna eller ungar...Kanske ett par marsvin, beror på hur jag bor och hur mycket tid jag kommer att ha. Usch.

puss och kram //bea

kvinnoförtryckare

Klagar återigen på kvinnoförtryckare. Är så sjukt trött på sånna så jag ska fatta mig kort och länka en artikel som Nour El-Refai har skrivit. Jag tycker hon sätter ord på endel av mina åsikter, kanske inte håller med om allt men intressant är det.

http://www.newsmill.se/artikel/2008/11/17/ni-man-borde-skratta-oss-kvinnor

/ Anna

Jantelagen

Fyfan va trött jag blev på det idag! Vi lyssnade på Christer på P3 idag i skolan och han ställde etikfrågor till BlondinBella. Fick då en massa svar som man kan tycka vad man vill om. Jag själv delar inte direkt hennes åsikter men det trodde jag inte heller eftersom hon är moderat och jag är..låt oss bara säga inte.
Men det jag blev så jävla trött på är att folk fnös åt henne redan innan de hört hennes svar, att de tänkte "men hon kallas Blondinbella och de säger att hon är korkad, så då är hon säkert det", utan att faktiskt läsa hennes blogg och ha en aning om vem hon är.
Kommentaren som haglade tätast var typ "men vad vet hon om samhället, hon är bara rik och hon bidrar inte till nånting".
Men jag anser att hon förtjänat de pengarna genom att jobba (säkert med hur mycket hjälp som helst och kanske inte ett speciellt vettigt jobb) och det är fan beundransvärt att en 19åring kan anses som rik i sverige pga något hon startat själv. Och det stör mig något otroligt att man inte får lyckas i det svenska samhället utan att människor ska klanka ner på det, man får inte ha pengar för det är osvenskt.
Avundsjuka jävla samhälle, det är så jävla äckligt.

// Bea

konstiga lärare och mvg

Konstiga lärare ska jag klaga på idag. Inte dom jag har nu utan grundskolelärare.
Jag vet inte om jag har haft dåliga lärare eller om alla grundskolelärare är så fruktansvärt dåliga!
När jag var liten så klagade fröknarna bara på killarna och mig. Visst jag var lite vild och jag vet inte om jag minns det annorlunda men jag fick faktiskt mycket skäll för saker jag inte ens gjorde bara för att dom andra tjejerna gav fröken blommor varje dag medans jag drog folk i håret, förstörde lekar och klagade på folk.
Vi skäller ut Anna det är bäst, inte han som ger henne rasistiska kommentarer så alla hör i klassrummet, nej varför ska vi skälla på honom när vi kan skälla på att Anna pratade på lektionen idag. Typ så var det.

Ska klaga lite på mig själv. Jag är sämst på stämmor, jag tror ingen är sämre än vad jag är och jag säger inte det här för att få några sympatikommetnarer så som: Nej men du är så bra gumman.
Vill bara att världen ska veta att jag verkligen är sämst. Jag går någon slags musiklaisk linje tydligen som jag halkade in på ett bananskal på. MEN just nu gör det inget för jag fick MVG i möte med tro! JUST DET MVG!


blondinbella

Blondinbella är sjuk i huvudet! Jag följde hennes blogg förut mest för att jag hånade henne.
Men i somras så slutade jag på grund av att hon är dum i hela huvudet.
Så många töntiga modebloggare säger att det inte är dom som skriver utan det är ett slags skådespel.
Aldrig! Orsaken till att jag slutade läsa var att Blondinbella skrev att hennes värsta mardröm var att hamna i en förort, jobba på ica, handla på lidl och massa sådana saker som faktiskt är det som många människor lever i.
Seriöst? Är jobba på ica, bo i en förort och handla på lidl så farligt om man jämför med att vara blondinbella-
Hon snackar om hur farligt det är med anorexia, men tydligen skulle det vara värre att bo i en förort?
Hon snackar om hur man alla tjejer ska älska sig själva och att hon verkligen gör det. Hon skriver att hon väger HELA 64 kilo och är jätte nöjd med det och därför borde alla vara så nöjda med sin vikt. Jaha, men alla tjejer väger inte 64 kilo, många väger så mycket mer och varför ska hon snacka om att man ska vara lite knubbigare istället för smal när hon tränar varje dag och snackar om hur mycket nyttigt man ska äta men man kan unna sig med lite mörk choklad. Hon skriver att ibland är det så skönt att få slösa lite pengar på ett riktigt dyrt läppglans.
Hon vet att hon har jätte många unga tjejer som läsare och att många ser henne som en förebild. Dom kanske tillochmed lever i förorten har föräldrar som jobbar på ica och handlar på lidl. Snälla Bella tänk dig lite för!

/ Anna


Jerry Lee Lewis

Kom precis från Jerry Lee Lewis konserten på Cloetta Center. Ärligt talat den värsta skiten jag någonsin varit på! För det första så gillar jag inte Rocka Billy, för det andra blir jag grymt äcklad av medelålders + som använder skinnbyxor och/eller skinnvästar, så otroligt jävla sorgligt och för det tredje var det alldeles för långt (4½ timme). Jerry var ute en halvtimme på den tiden, han körde halva great balls on fire, annars inget man kände igen, han log inte på hela tiden, han hade inget mellansnack och han tackade inte för sig utan gick bara av scenen. Det var skit och han gjorde det endast för pengarna. Fyfan. Jag har slösat bort en fredagkväll på den här skiten!!!
//Bea

manshovinism

Dagens klagan: manshovinism

Det finns så många män som egentligen trycker ner kvinnor utan att tänka på det.
Enligt mig granskas till exempel en kvinnlig musiker, konstnär eller komiker mycket mer än vad en manlig musiker, konstnär eller komiker gör. Jag vet att kvinnor måste slå sig fram med armbågarna för att bli något i dom här brancherna och vissa orkar inte det. Det gör att vi till exempel har mycket fler manliga än kvinnliga komiker i Sverige. Visst Sverige är ett land som har kommit relativt långt med jämställdheten, men inte tillräckligt långt. Eftersom vi fortfarande befinner oss i det stadiet då män får bättre betalt än kvinnor för samma jobb är det absolut inte jämställt. Det är ju helt sjukt att kvinnor ska få mindre lön för samma jobb!!
Jag tycker också att många feminister jobbar åt fel håll. Många tycker att man ska få klä sig hur man vill och efterliknar då män tex. genom att sluta raka benen eller klippa håret kort. Men jag tycker att det tar bort hela poängen. Jämställdhet är ju faktiskt att vi ska få vara kvinnor och kvinnliga och ändå ha samma rättigheter som män. Sen är det helt okej att se ut som en kille men många feminister har fördomar om dom tjejer som har fem ton smink och rakade ben. Men det är ju upp till var och en. Så bort med alla kvinnoförtyckare och in med lite kvinnor i komiken och politiken!

puss

Tänkte bara klarogöra lite att jag inte menade att det inte var serbiens fel i balkan kriget, självklart vet jag mycket väl att serbien var lika inblandat som något annat. Det jag menar är att USA visar att bara serberna var skyldiga och så tycker inte jag det är. Sånthär kan ju bli så missförstått. Puss till alla balkans som läser det här. Ziveli

Bussfolk!

Vet ni vad som är jobbigt ? Jobbigt som tusan? BUSSFOLK! Antingen när det står någon på busshållplatsen, eller alternativt kommer när man själv står där. Ska man hälsa? I fall de gör något (nyser, tappar nått, o.s.v.) ska man säga något?
ELLER! Ifall man går på bussen, och det inte finns något helt ledigt säte, så att man måste sitta bredvid någon man inte känner...Om det under resans gång blir en helt ledig plats, flyttar man då? För jag tänker som så att i fall man gör det anses man kanske som oartig (duger inte personen bredvid för dig kanske?!) men om man inte flyttar sså känner kanske personen att man är efterhängsen, eller TÄNK om den väntar att någon kompis ska gå på, och så kan inte de sitta bredvid varandra eftersom att DU sitter där...
Men mitt värsta problem, det som jag helt enkelt inte kan hantera på bussar : Om man sitter bredvid någon man inte känner och ska äta! Jag pallar helt ärligt inte att göra det, jag får ångest och funderar på om jag ska fråga om personen i fråga vill ha , men i såfall känner jag ju mig oartig om jag inte frågar alla, och let's face it : hur sjukt skulle det inte vara om jag frågade samtliga på bussen om de vill smaka av mitt t.ex. godis?!
Det är i alla fall sånt jag tänker på om dagarna ;D Puss // Bea

USA!!!!!!!!!!

Jag måste få avreagera mig lite så här kommer mitt USA inlägg, kan nog komma fler med tiden.

Denna nation som spelar hjältar som tror dom är bäst. Obama agerar hjälte i sitt lilla tal som han höll när han blev president och säger: Vi ska hjälpa nationer där befolkningen lever i hunger.
Jaha, men i erat äckliga land dör ju hur mycket folk som helst i övervikt, de flesta äter sig typ 300% mätta.
Inte konstigt att många är tröga med den fetthalten i blodet.
Innan ni bombar och förstör och dödar så kanske ni ska ta och kolla er själva i spegeln.
Idag på arbetsmiljö och säkerthet så fick vi lära oss att det finns mer bakterier i munnen än i arslet.
Det är säkert de flesta politiker kan jobba så mycket och aldrig blir sjuka. DE SLICKAR BARA USAS RÖV!
Stå upp lite, snälla! Tacka vet jag Olof Palme. Var är sånna politiker nu? Om man hatar detta land, som är fullt av terror, i västvärlden så tror folk man är dum i huvudet. Jag är inte dum i huvudet, önskar bara alla kunde inse att USA är riktiga terrorister som terroriserar hela världen. ÅHHHHHHHHHH, jag blir så arg. Jag hatar det här landet av hela hela hela mitt hjärta. Jag tror aldrig jag har kännt ett sånt här hat för något annat. Det är seriöst något av det värsta i hela den här värdeln. USA visar i filmer att ryssar, serber och araber är skurkar. Inte konsigt att alla svenskar är rädda för ryssland, ni är hjärntvättade av USAs sjuka media. Det är USA man ska vara rädd för.
Det landets inkompitens sprider sig över resten av världen. Alla jag träffar tror att serber bara krigar, och varför? Jo USA ger dom skuld för ett helt krig. Men ingen visar den andra sidan av hsitorien. Vad kroaterna gjorde mot serberna i andra världskriget, hur tex jag har blivit hatad av folk i sverige för min nationalitet. Ingen tänker på att USA faktiskt bombade Serbien. Nej alla vägrar se den sidan av historien. Alla tror att serberna förtrycker kosovoalbanerna. Men de få serberna som fortfarande lever i Kosovo är förtryckta. Flera hundra ortodoxa kyrkor har förstörst. Serbiska barn dödas när de går och badar. Men nej, ingen vill se den här sidan av historien för det är ju tydligen USA som ska ha rätt i allt. Hoppas någon kan förstå mitt hat! Börjar nästan gråta varje gång jag tänker på det och när jag skriver det här. Förstår inte hur folk kan tycka om det här landet och lyssna på dess historier, lita på dem helt blint utan att ha en aning om vad de egentligen står för. TERROR!!!!!

Ideal

Jag tänkte egentligen skriva om nervositet idag, men jag hade en konversation med Fredrik (Hej Fredrik!) och vi började prata om utseende. Tjocka/Smala människor och ideal. Och jag tycker att det är fullkomligt IDIOTISK att vi människor är så hjärntvättade av media och "hur man borde se ut" , jag mår seriöst dåligt av det!
Vad är det för människor som skapat våra nuvarande ideal kan man undra: size 0 , anorexi, bulimi, bantning, extrem träning och den stora rädslan inför att vara tjock? SO FUCKING WHAT?
Det är franska modebögar som gör haute couture som vill ha människor utan former, och ifall det är former ska det vara sixpack eller "smidiga muskler". Missförstå mig inte, jag älskar franska modebögar, men vafan vet de om vanliga människor och vad vet vanliga människor om haute couture, och vafan ska de behöva bry sig och eftersträva provdockornas utseende för? Det är ren jävla inbillning vad som är rätt och fel på en människa till ytet. För ca. 200 år sen var idealet att man skulle vara tjock, för det betydde att man hade pengar och hade råd att äta sig mätt varje dag, det låter bra jävla mycket vettigare tycker jag.

När jag bestämt mig för att lägga boxningen på hyllan ska jag göra ett seriöst försök till att bli tjock, och sen ska jag vara jävligt stolt och lycklig för då ska jag bevisa att livet är till för att levas , och vafan är egentligen bättre än mat (och ligga)? Ät vad ni vill, träna om det är roligt, men gör ni det för att man "ska" så svär jag på mitt liv att jag slår skiten ur er!

Puss och kram /Bea

bussen

BUSSEN!

Bea kommer ta mer om bussen någon annan dag men idag tänkte jag ta mina två störningsmoment på bussen.

1. Att en person tar upp två säten. Varför? Är det så hemskt att behöva sitta brevid någon i 20 minuter? I sånna fall har jag ett tips. ÅK INTE BUSS!!!!!!!!!!!! Då slipper du det. Cykla så får du lite motion och behöver inte reta upp mig.

2. Stoppknapparna på handikapp och barnvagnsplatserna. Jätte lätt att man råkar komma åt dom. Har hänt mig två gånger på en vecka nu. Så stannar bussen och ingen går av. JÄTTE PINSAMT! Första gången kollade jag på ett barn och låtsades som att det var han. Andra gången gömde jag mig lite. Jätte pinsamt i alla fall. Gör bra knappar som man inte kan råka komma åt. Slut för idag, tack för idag.

Folk som vägrar hålla käften

Jag förstår mig inte på människor som hela tiden måste snacka, jag gör verkligen inte det! Är de så himla desperata efter att höra sin egna röst och hävda sig inför sina vänner att det är svårt att hålla tyst i ett par minuter?
Det är så jävla respektlöst för de som försöker fokusera på vad personen säger och för personen som faktiskt har ordet. Jag vet inte om det är så att mina föräldrar har uppfostrat mig annorlunda på något sätt, men jag har i alla fall i ryggmärgen att jag inte pratar när någon annan gör det, för det är oartigt! Jag behöver inte lyssna, jag kan sitta och måla eller planera helgen, men jag pratar inte. Fy skam er satar! Sköter ni er inte kommer min drake som jag målade i mitt sinnesjuka tillstånd att elda upp er, och därmed basta!
Nej men seriöst, jag kommer att få fucking jävla damp :)
// Bea

sv nationellt prov

Har typ inte tid att blogga idag, skulle skriva om kvinnoförtryckare men det kanske blir imorgon.
Idag ska jag klaga på mig själv. Dumma jag har tappat bort häftet till internationella provet imorgon.
Jag är så slarvig och klantig och hoppas det ligger i skåpet imorgon, om jag nu hittar någonting där.
Dags att ta tag i livet kanske Anna?????? Åh vad frusterande, kanske blir en sömnlös natt nu så går det jätte dåligt i morgon ändå! Tröstar mig med att lyssa på Johan Östberg, och unna mig med lite desperate houswives (vet inte om jag stavade det rätt nu?)sen och lite äkta serbisk tårta<3 mmmmmmmmmm.

Halsont!

Det är förbannat irreterande att ha ont i halsen , är man sjuk eller inte liksom?
Imorse vaknade jag upp och hade så ont att jag inte kunde svälja och pyttepytte feber, men jag hade inga utslag i halsen som man tydligen ska ha om man har halsfluss, så vafan gör man då?
Känns ju asfånigt att inte gå till skolan när man har en massa viktiga grejer för att man "har ont i halsen", man låter som största fjollan då, men det är ju jobbigt att vara där när man inte får tafsa på sina vänner ifall man skulle ha något som smittar!
Jag gjorde som så att jag åkte in till mitt religionsprov och sen åkte jag hem igen. Det var soft, jag somnade med förberedelserna inför svenska b nationella över huvet. Mamma skratta när hon kom hem.
Men imorgon vet jag verkligen inte hur jag ska göra , för min hals har nästan blivit värre. Men jag har inga sångämnen imorgon så jag kan säkert ta mig igenom det fysiskt.. Jävla skit. Får se helt enkelt. Om inte annat kan jag ju åka dit för att ställa upp för laget och spela hjälte ;)

Puss och Svininfluensa på er!//Bea

Kommentera

Idag tänkte jag klaga lite på er läsare. Vill inte vara för arg för då kanske ni inte läser mer.
MEN...vi vill ha flera kommentarer!!!!!!!! Många läsare men lite kommentarer. Så kommentera mer nu så är ni jätte gulliga!  Kommentera mera! / Anna

Soran!

Nu klagar jag inte, men Soran gör  och eftersom jag ÄLSKAR Soran så måste jag lägga upp det så att ni inte missar det. PUSS! /Bea

Förlåt!

Bea är här, och jag är lite stressad att få upp nåt fort, annars har jag en känsla av att Anna kommer att vara på krigsstigen :O
Passande nog tänker jag klaga på stressen jag har just nu! I fredags pluggade jag efter att jag kommit hem från dansbandsrepet, förstår ni det? På en fredagkväll satt självaste Beatrice och pluggade! Helt jävla asstört! Och på lördagsmorgonen åkte jag in till skolan för att öva med ensemblen i ett par timmar, och efter det bar det av för att fira min svägerska som fyllde 28. På kvällen/natten blev det krogen. Imorse kom far och skjutsade hem mig, och en halvtimme senare dyker min älskade farfar som fyller 85 imorgon upp, så vi har firat honom tills nu. Fullt jävla upp den här helgen alltså skulle man kunna säga. Och det här är vad jag har framför mig närmaste tiden:

Måndag: Religionsprov, Kör (kunna alla låtar utantill)
Onsdag: Svenska Nationella.
Torsdag: Gitarrprojekt redovisning.
Fredag: Ljudteknikprojekt jävligt påbörjat. Jerry fucking Lee Lewis med mamma
Lördag: Bio med martha + kusiner
Söndag: Barnvakt.

Detta är bara nästkommande vecka, och det kanske inte ser så mycket ut, men det är det! Jag sitter och lyssnar på körlåtarna 24/7 och funderar på stämmor till ensemblen/ljudteknikprojektet. Plus att gitarren aldrig är mer än en meter ifrån mig ifall jag får en sekund över så att jag kan öva på den också. Jag hatar det här. Jag fucking dör. (Anna, fucking räknas inte som könsord, alltså är det ok).

Påminnelse till mig själv : Jag är skyldig Rucke 150 spänn, och jag måste lösa ut checken till morsan. Glöm inte att skriva i alla jävla loggböcker också! Och sluta skämma ut dig efter några öl!

Puss och kram och förlåt för att jag inte skrev igår!

kommunism och nazism

Kommunism och nazism

Stör mig jätte mycket på alla svenska ungdomar som tror dom är kommunister.
Har ni ens någon som helst aning om vad det innebär? Nej jag tror inte det.
Kommunism är i princip exakt samma sak som nazism. Det gynnar bara dem som själva är kommunister och det är en sjuk diktatur. För några år sedan var jag med på nycketskramlingen på stora torget när NSF (numera folkfront) hade sitt möte. Jag ångrar det inte men skulle aldrig göra samma sak idag. Att hindra några från att säga sin åsikt är inte demokratiskt över huvudtaget, även om NSF är Sveriges största idioter som vill att jag ska åka hem till mitt hemland. Mitt hemland är inget annat än Svetige och jag stannar gärna här.
Så, kommunist och nazism är samma skit punkt slut! / Anna

högstadiet

Idag ska jag klaga på högstadiet.

Det är typ bestämt att när man börjar högstadiet så väntar man tre års helvette.
Jag kan ju kanske inte dra alla skolor över en kam men ekholmsskolan är i alla fall sämst.
Man blir trackaserad för vad som helst. Är man inte som alla andra så är man mindre värd.
Det är så pinsamt när man tänker på det såhär efteråt för det är ju dom som trackaserar som inte har något självförtroende, som är osäkra och mår bättre av att trycka ner någon annan. Det var egentligen jag som var självsäker och gick min egen väg. Jag vet att hälften av alla 91:or som gick på ekholmsskolan tycker jag är en sjukt konstig människa, men jag tycker dom är dumma i huvudet så det jämnar kanske ut sig.
Hur länge kan man egentligen leva på att vara som alla andra, det måste vara så sjukt tråkigt!
Högstadiet är skit! / Anna


håll koll!

Hej!

Vi tycker ni ska ha sjukt bra koll på våran blogg för det kommer hända massor med grejer här.
Snart ska vi ha en hemlig gästbloggare och Annas efterlängtade USA inlägg kommer framöver också.
Plus att vi är snyggast av alla och att våran blogg är bäst. // Anna & Bea


Här får ni en liten bild också på vilken hård och hatisk människa Bea är / Anna



Skolan

Jag kanske kommer att låta SÅÅÅÅ gammal nu, men är det inte meningen att man ska lära sig saker i skolan och inte hålla på  med saker som man redan kan? Det var i alla fall vad korkade jag trodde :O Men nej, man ska läsa kurser som man redan kan så att man får höga betyg på dem.

Jag blir så sjukt jävla irreterad, jag har valt en kurs som jag verkligen, VERKLIGEN ville lära mig något av och utvecklas inom, men eftersom alla andra i klassen redan vet exakt allt inom ämnet så blir det ingen direkt undervisning, utan mer tre inlämningar där man ska bevisa vad man redan kan! Jag kan inte, alltså får jag dåligt betyg utan ens möjligheten att få lära mig. Att vår lärare blir sjukskriven gör inte direkt saken bättre (det är visserligen inte något han kan göra något åt, och det är verkligen jättesynd om honom), och han skickar en vikarie som ska HJÄLPA oss med våra projekt. Men jag behöver inte någon som hjälper mig, jag behöver någon som lär mig hur man gör ifrån början till slut.

Det finns ingen direkt gräns för hur mycket jag stör mig just nu. Så jag tänker bara ta en chokladbit och slå nån.
Puss och Kram/ Bea

sjukdomar

Dagens irritationsobjekt: sjukdomar

Tänkte faktiskt slå ihop två flugor i en smäll idag och klaga på två saker.
1. Människor som går till skolan och låtsas offra sig för att hjälpa andra trots att dom är sjuka.
Typ "jag har 40 graders feber men jag kom för gruppens skull."
Jaha gjorde du? Det ändå du gör i det läget är att nudda folk och andas på folk vilket gör att man smittas.
Det är så inte att offra sig, att offra sig är att vara hemma och inte närma sig friska människor!!!!!!

2. Alla som överdriver svininfluensan. Hela tiden ska folk skriva om den på facebook och jag blir trött på det.
Ta vaccinet och håll käften om du är rädd att bli smittad. Är du smittad, stanna hemma och sluta klaga över det, ska du klaga får du göra som alla normala människor och skaffa en klagoblogg, men snälla inga statusuppdateringar om att du känner dig lite krasslig på facebook. Tack!

Så, alltid lika skönt att få avreagera sig lite.

Lika som bär

Jag kan identifiera mig med Örjan och antar att det här kommer bli min framtid / Anna


Kristna

Yes, nu jävlar blir det åka av, tänker redan spela ut mitt kraftkort : min irritation mot kristna. Och jag snackar då inte om kristna i allmänhet, utan de jävlarna som envisas med att försöka övertyga mig om att jag är troende "bara att jag inte vet om det än".
Varför i all världens namn skulle jag vara det då? Jo för att 1. jag är döpt  2. jag är medlem i svenska kyrkan och 3. jag firar jul & påsk.

Jag är ledsen för att mina föräldrar döpte mig i svenska kyrkan, men jag kunde inte göra så himla mycket åt det just då, för ifall jag hade skrikit hade de ändå inte lyssnat på mig!
Och det roliga är, att de blir ofta väldigt provocerade eftersom jag fortfarande är medlem i svenska kyrkan, men när jag drar upp att jag tänker gå ur blir det ett satans liv!
"Men det är ju jätteonödigt, varför då?" "Men när du ska gifta dig då?" "Men det blir ju jättekomplicerat för din familj när du dör, va egoistisk du är!"

Ofta försöker de också komma på anledningar till varför jag inte är kristen, den roligaste för tillfället är "hon har inte varit med om nåt svårt, och alltså inte blivit frälst". Nej ni har rätt. Det är för att jag inte har varit med om något svårt som jag inte tror på att världen skapades på 7 dagar, att en schysst snubbe som hette Jesus fixade mat åt flera tusen eller att han gick på vattnet.

Och att jag firar jul/påsk handlar för mig om traditioner och allmänt mys med familjen. Men om det kommer upp en religon som inriktar sig på jultomten eller påskharen så ska jag självklart överväga den. Nej förlåt, där ljög jag. Jag hatar fan jultomten.

flygplansmat

Dagens klagomål: flygplansmat

Jag har nyligen varit ute och rest och blev då som vanligt mycket besviken på flygplansmaten.
Man betalar 130 spän för lite vattning kyckling med lite stel pasta och smaklös gurka.
Är det ens riktig mat? Ger det någon slags form av energi överhuvudtaget?!?!?!??!!?!?
Brödet verkar vara någon slags pappersmassa ihoppsatt till något som ska likna ett bröd.
Och sedan dessa ockerpriser, vill du dricka något till maten får du betala för det.
Jaha, men dessa 130 spän som jag redan har betalat för något som ser lite ut som mat men smakar något helt annat. Vatten för 20 spän. Nej, det är sjukt vad lurad man blir. Det hela resulterade i att jag inte drack något på 12 timmar eftersom jag inte ville gå med på deras ockerprisor trots att jag hade pengar till det.
Nu är jag hungrig efter allt klagande och ska snart gå och äta lite mat. RIKTIG MAT!!!!!!! / Anna

Halal-tv

Idag ska jag klaga på Halal-tv. Ett program som sändes i svt i slutet på 2008 och början på 2009.
Programet går ut på att tre muslimska tjejer går runt och är allmänt otrevliga mot alla som inte är muslimer.
Vad folk än säger försöker dom vända det till rasism och jag är så trött på dessa idioter!!!!!!
Jag är absolut så långt ifrån rasist man kan komma men efter detta program så är jag inte långt ifrån längre asså.
De tre muslimska tjejerna har sånna fruktansvärda fördomar om att alla infödda svenskar har fördomar om dom.
Med infödda svenskar menar jag folk som är födda i Sverige av svenska föräldrar. För det är en annan sak jag stör mig på, de kallar sig svenskar för att provocera. Ingen blir provocerad av att dom kallar sig svenskar, det är väl jätte bra att dom känner sig som svenskar. Men då kan dom väl börja med att vara som folk och skaka hand med andra människor, för det vägrar två av dom göra. Detta tycker jag nästan är den högsta graden av otrevlighet.
Jag tror knappast att en religion säger till någon att man inte får vara trevlig och skaka hand, det är ju bara helt sinnessjukt! Det kan inte en religion säga!!!!!!
Lägger in några klipp här så ni kan se själva hur trångsynta dom är.
Det sjukaste är konversationen med Bingo Rimér:

- Kan du göra oss bra på bild?
- Ja, jag kan göra er jätte fina på bild.
- Vadå, blir vi finare på bild är det det du säger?

Nej det är inte det han säger ditt dum huvud, försök inte vända allt så att folk verkar rasistiska.
Bara för att du har valt att gå i slöja tycker inte alla att du är mindre värd än någon annan, fast du kanske vill vara lite speciell och tro så. Sjuk är också klippet med Carl Hamilton. Folk får tycka att han låter rasistisk men jag håller med honom helt och hållet. Anpassa er efter det svenska samhället. Var gärna förvånade över att Carl Hamilton är den första som har reagerat på att ni inte skakar hand, men det är ju bara sjukt. Svenskarna måste stå på sig lite mer. Nu låter jag som en rasist tycker många men det är det jag absolut inte är!
Plus att de tre tjejerna pratar som fyra åringar! Ja det var allt för idag / Anna


Bea :

Jag har faktiskt flera olika alternativ på vad jag ska klaga på idag, för jag har varit irreterad mest hela tiden.
Men jag väljer att klaga på översittare :
Människor som i allmänhet anser sig bättre än resten av oss vanliga dödliga. Som kommenterar kläder, pengar, mat och framför allt musik som om de faktiskt visste nåt som resten av oss inte visste. Och det hade varit ok om de faktiskt haft en aning vad de snackat om. Men sitt för helvete inte och humma och säg att ni skulle kunna det där bättre, att ni visste det där, när ni inte gör det!
Och vad är det jobbiga med att lyssna på nån annan människa i ett par minuter? Att helt enkelt sitta tyst och inte prata. Gaaah säger jag, GAAAAAAAAAH! fy bövelen!
Ok, jag känner att det inte går så bra för mig här, Anna har förbjudit mig från att hänga ut någon speciell person, och personen i fråga skulle ändå inte förstå att det var den jag syftade på, men ändå. GAAAAAAH!
Förlåt. Jag skriver nåt vettigare sen.
GAAAAAH!

Say Hello

Anna och Beas blogg är härmed öppnad! Klipp röda band och applådera!
Vi stör oss på det mesta i vår närhet och det tänkte vi dela med oss av till er.
Vi ser gärna att ni kommenterar, och det ska vara helt ärligt så skona inte våra känslor.

Anna:
Anna är en mysig människa som nästan jämt är snäll (mot mig). Hon tycker inte om kinesmat och har aldrig ätit kebab. Hon tycker om folkmusik och spelar piano och flöjt. När man först ser Anna tänker man ofta att hon är en söt och snäll flicka, men det är när man kommer nära inpå som sanningen visar sig. Är du rädd om ditt liv ska du aldrig nämna USA i hennes närhet (om det inte är i en dålig bemärkelse), för då åker man på mental misshandel.
Anna är tjejen som inte kommer att svära i bloggen, men som troligen kommer att provocera dig mest (och springa efter dig om du inte håller med henne ---> Se film)



Bea:
Bea hatar allt och alla. Hon är en hård människa som lyssnar på Metal och samlar på handbojor.
Hon kedjeröker och slåss (boxas) och dricker öl som en riktig man.
På fritiden spelar hon gärna panflöjt och hon medverkar också i ett dansband kallat Suzannes www.nogg.se/Suzannes 
Hon tycker om Sushi och katten Nasse (r.i.p Nasse)
Bea ser, tillskillnad från mig, ut som en väldigt hård och elak människa. Men när man lär känna henne inser man att hon har ett hjärta av guld!

Nu börjar vi snart! Snart blir det åka av! Håll utkik!
Aloha!


RSS 2.0