varför?

Varför skola mänskor strida?
Gott Nytt År!

kanin

Har har ni ansiktet till den FRUKTANSVÄRT JOBBIGA kaninen i den jätte bra julkalendern "När karusellerna sover"
Dagens citat:
Manfred (Malmfrid som jag sa först): "Kanin är försvunnen" Jag: "Yesssss"
Lite senare. Jag: "Döda Kaninen, snälla!" "Spola ner kaninen i toan till skit-ön"


busschaufförer

Busschaufförer...
Endel är dom jätte snälla, andra inte och endel är bara konstiga.
Jag skulle idag åka buss från Bea med mitt skolkort som jag använde på vägen dit.
Kortet fungerar inte. Jag frågar chauffören varför det inte fungerar.
Då frågar han vad det är för kort, då säger jag att det är ett skolkort.
Så sa han att det kanske inte funkar på lovet. Då svarar jag att jag åkte hit i förmiddags och då fungerade det.
Då svarar han. Men det är ju lov nu, då kanske det inte fungerar.
Jag tänker: MEN DET VAR VÄL LOV IMORSE OCKSÅ!!!!!!!! men säger att det funkade i förmiddags!
Under tiden har han börjat köra bussen så jag vet inte om jag ska sätta mig ner eller fortsätta diskutera för han verkar så tyst och säger bara "jag vet inte". Så säger jag "Annars kan jag väl betala då" och han säger bara "Jag vet inte" Jag tänker: NÄHE! MEN VAD VET DU DÅ!??!?!?!?! DU BORDE JU VETA! men säger: Hur ska jag göra då?
Så svarar han halv uppgivet, halvt tjurigt och tyst "Ja du får väl åka med då."
Sen tar jag 14 i stan och där fungerar busskortet som det ska. Jag är så stolt över mig själv att jag klarade situationen utan att bli synligt upprörd. Jag varken skrek eller svor som jag ofta kan göra i stressade och pressade situationer. Den här bloggen kanske är riktigt bra, jag får avreagera mig lite så är allt bra sedan liksom.

anna+tricen

Imorgon bär det av till Tricen för att kolla på "när karusellerna sover" och snacka skit!
Sitter och förbereder mig mentalt just nu. PUSS / Anna

Tjejproblem

Saker som ägglossning, mens och graviditet, vafan har vi gjort för att förtjäna denna jäla plåga??!!
Jag menar ; vi föds in i en värld där folk får för sig att vi inte är lika mycket värda, att vi är som naturliga slavar till männen, och så ska vi behöva lida ännu mer! Och en-två gånger i månaden dessutom, jävla helvetes skit!
Och killar frågar sig "Vilket är värst, att bli sparkad mellan bena eller föda barn?"
Jag hävdar att mensverk gör bra mycket ondare än att bli sparkad mellan bena, och förövrigt så behöver en vettig kille inte bli sparkad mellan bena allt för många gånger i sitt liv.
Usch och fy.

Men puss på er ändå era satar!

facebook

Folk som statusuppdaterar hela sitt liv på facebook, skaffa en blogg!
Det var det enda!


Gerda Antti

Den 23 december i år så läste jag en debatt artikel i Corren skriven av Gerda Antti som jag blev rentav förbannad på. Hon skrev bland annat:
"Det är inte skåningar och frälsningsarmen som är självmordsbombare och som lägger ut vägminor och förbjuder flickor att gå i skolan och slår ihjäl flickor som har haft en pojkvän, det är islamister som bedriver heligt krig. Men så fort något av detta förs på tal får vi höra att detta står inte i Koranen. Men blir man ihjälslagen så blir det inte roligare för att det inte står i Koranen. Det blir gjort i alla fall, och det blir gjort i religionens namn."

Om vi ska skylla hela islam på självmordsbombningar, hedersmord och vägminor så är vi nog ute och cyklar.
I sånna fall borde vi ju skylla hela kristendomen på t.ex. Knutby mordet, alla sjuka sekter som finns där de förgriper sig på små barn och slår kvinnorna. Det är ju inte kristendomens fel? Så varför skylla islam för allt?
Visst, folk gör det i religionens namn men det är ju folk som missbrukar religionen. Helge Fossmo i Knutby tvingade en stackars flicka att döda två personer i Guds namn. Det är verkligen att missbruka och utnyttja en religion för att kunna göra dåliga saker.

Så läste jag på Correns hemsida nu kommentarer om denna artikel. Jag tänkte ju att folk skulle vara lika rasande som jag. Jag kollade igenom två hela sidor med kommentarer och det var TVÅ STYCKEN! som var kritiska till detta. Det gjorde mig verkligen rädd.
Många hade skrivit "Om jag skulle flytta till t.ex. Saudi Arabien så skulle jag anpassa mig och ta seden dit jag kom." Men jag tror många invandrare gör det i början, men sen inser dem att Sverige inte har hårda krav på anpassning. Det är ju Sveriges fel att endel invandrare inte anpassar sig. Om ni vill att dom ska anpassa sig bättre så får ni väl ställa högre krav och vara lite strängare.
Visst jag skulle följa seden dit jag kom, om jag kom till Saudi Arabien jag skulle följa deras seder. Men om jag sedan märkte att det var helt okej att bygga kyrkor, ha på sig västerländska kläder och fira sina egna högtider så skulle jag såklart göra det. / Anna 

Jultomten

Är inte Jultomten en jävligt sjuk grej egentligen? Varför i hela fridens namn ska vi lura i barn att det finns en gubbe som går runt och ger presenter utan anledning. Eller anledningen är att de ska vara snälla "Om du är riktigt snäll kommer jultomten med klappar till dig". Varför inte bara köra med raka rör och säga "Om du är snäll får du klappar av farmor,farfar, mamma, pappa osv". Jag menar, de flesta barnen är även rädda för tomten (jag blev själv så jävla djupt skakad som barn att jag knappt klarar av att gå i varuhus nu eftersom jag inte står ut med tomtarna som går runt där, vidriga satar!), så det är inte roligt för dem. De enda det som det är roligt för är de vuxna som får skratta lite bakom ryggen på barnet som alla har gått ihop att ljuga för. Och det är inte lite de anstränger sig för att ljuga heller, man fixar kostymer och måste övertala någon att gå tomte(vissa "hyr" faktiskt tomtar), och om nu någon vänlig själ får för sig att berätta för barnet att "tyvärr, Jultomten är bara påhitt" så gör man allt för att säga emot den här personen och bevisa att den har fel.
Mår barn bättre av att tro på tomten?  

Och för er som inte vet det är jultomten (om han nu existerat) pedofil. Tecknen är så många att jag inte orkar rabbla, men seriöst, barnen är uppfostrade att lyda tomten (eller att vara snälla, men det är ju samma sak), sitta i hans knä, och för de belönas de med presenter. Jävligt sjukt. Jag hatar tomten.
Jag HATARHATARHATAR jultomten. Men jag fick julklappar iår ändå, så jag antar att det inte spelar någon roll.

Puss och Kram och God Jul!
/Bea

mass-sms

Skicka inga mass-sms till mig snälla! När klockan var 00.05 fick jag mitt första, 00.11 fick jag mitt andra.
Jätte snällt att ni önskar mig god jul, tack och allt sånt! Men dessa sms är förmodligen mass-sms som folk skickar ut VARFÖR? Jag vill inte ha ett opersonligt sms som hela din kontaktlista får! Ska du önska mig god jul så får du skicka ett lite mer personligt sms, annars blir det ju bara en status grej. Så nu hoppas jag på personliga sms för jag kommer inte svara på dom där mass-smsen som man skickar likadant till alla. God jul och lyssna inte på Bea, tomten är snäll!

idol

Detta borde vara olagligt! Okej att tv4 sänder mycket skit, men att det här har gått igenom censuren är ju ett stort frågetecken. Det här är öronmisshandel och som juryn säger misshandel av en låt.
Om idol var en skittävling innan det här bidraget så vet jag inte vad man ska kalla det nu. Så sjukt sjukt sjukt dåligt!
Sen så vet jag inte om hon har glömt att ta på sig byxor eller om det ska se ut sådär?

rasism

När jag klagar på någon eller säger något elakt så drar folk väldigt ofta tillbaks med en rasistisk kommentar.
De roligaste den här månaden har varit:
"Anna, jag vet inte hur ni gör där du kommer ifrån men här i Sverige kommer vi i tid"
"Käften turk!"
Hahahha jaha, mitt land? Det skulle väl i sånna fall vara samma som ditt land?
Och senast jag kollade min etnicitet så var jag inte turk.
Jag vet inte vad folk tänker med när de säger så. Det är ju bara ett bevis på att de blir ägda och tänker
"NEJ jag har inget att säga tillbaks, men jag kan ju säga något rasistiskt"
Så länge det bara är på nivån som de två jag skrev är på så är det lugnt, jag tar inte illa upp.
Men det är ändå ett ganska lågt sätt att hantera en diskussion på.
Trots att jag är född i det här landet, mitt blod är till och med halvt svenskt, så kommer jag alltid få leva med de här rasistiska kommentarerna. Jag har gjort det så länge jag kan minnas, den värsta perioden var fakiskt när jag gick i lilla tvåan! Kan ni tänka er att barn ens vet vad rasism är då. Men det visste de kan jag verkligen säga.
Usch, ett så dåligt sätt att knäcka någon på. / Anna


romantiker

Jag har alltid varit en väldigt känslosam människa ett exempel är att jag skrek och grät hur mycket som helst när Angelica i andra avenyn dog. Vadå? Olga förlorade ju sin mamma!
Men i alla fall så har jag blivit en såndär "jag älskar romantiska komedier och blir alltid lite kär i den manliga huvudpersonen". Jag har verkligen aldrig varit en sånn person förut. Men för några veckor sen kollade jag på Runaway Bride och idag kollade jag på Bridget Jones och jag är verkligen helt inne i filmen tills jag upptäcker mig själv med att sitta och le vid romantiska scener. Jag får lägga av, livet är inte en romantisk komedi. Som tur är så är jag så smart att jag har insett att film inte är verklighet. Men vilken tjej skulle inte vilja ha en Mark Darcy liksom? / Anna 


sjunger

Jag var nyss ute på en härlig vinterkvällspromenad. Efter en bit tänkte jag, asså jag lever ju bara max hundra år och säkert inte ens det. Så varför har jag varit så feg och inte vågat sjunga starkt förut när jag har promenerat. Så nu har jag bestämt mig för att göra det, jag sjöng för fulla muggar. Det var nästan inte en enda människa ute.
Men, när det väl kommer en människa så tror dom att man är drogad eller full. För chansen att någon faktiskt nykter och opåverkad av droger går och sjunger för sig själv är ju 0.000000001 promille stor.
Varför inte bara bli glad när någon går och sjunger, det skulle jag bli.

Bitande kyla

Jag älskar snö, det får mig att tänka på min barndom när jag och de andra barnen på gården gjorde snögrottor och åkte pulka. Men seriöst?! Imorse hade jag på mig två tröjor, halsduk, yllerock, pälsmössa och tumvantar och jag var ändå sönderfrusen när jag kom fram till skolan. Och när jag fryser så spänner jag mig, och då så får jag huvudvärk. Och det suger ju.

Men i allmänhet, imorgon är det sista dagen i skolan för året, det känns ganska underbart faktiskt!
Sitter och lyssnar på "Moon river" och planerar kläder och packning inför imorgon. Happenings i Kisa. Ni som är där kan ju gå och handla och hoppas på det bästa!

Puss!//Bea


Se ifram emot mitt inlägg om jultomten på julafton förresten, och Anna kan inte stoppa mig!!

två klagomål

Idag har jag två klagomål!

1. Alla dessa bortskämda äckliga människor som slänger saker omkring sig hur som helst på offentliga platser.
Igår på bussen skulle en tjej lägga ifrån sig tidningen så åkte den ner på golvet istället. Tror ni hon tog upp den? Nej det gjorde hon inte, och jag kan nästan 100% säkert säga att om hon hade varit hemma och skulle lägga tidningen någonstans och sen tappade den på golvet så skulle hon ta upp den, såklart! Det är ju faktiskt viktigare att hålla rent på offentliga platser. Släng tidningar på golvet hemma istället!
Sen idag så blev jag så otroligt förbannad när jag ska skriva ut i skolbiblioteket. Då står det att det behövs mer papper, men personen innan har inte bett om det så jag går och säger till. Sen när biblotikarien lägger i papper så börjar skrivan skriva ut HELA VERKTYGSLÅDAN! Personen innan har bara skitit i att be om papper och skriva ut sitt, istället får nästa person stå och vänta. Antagligen är personen som gjorde detta så iq befriad att den inte ens har en tanke på att det kommer någon och skriver ut efter!

2. Cirka tio temida tjejer som sod på Filbyter torget och skrek lite försiktigt:
"Vad vill vi ha?" "Vi vill ha jobb"
Hade jag inte haft så bråttom hade jag gått fram och förklarat för dom att det där inte är rätt sätt att få jobb på.
Det är säkert jätte jobbigt att vara arbetslös och jag förstår att man blir trött om man söker jobb efter jobb men inte får något, och dom kanske ville väcka någon slags reaktion, men jag blev mest sur.
Tror ni att någon känner, ja hon tjejen som står och klagar på torget, hon som skriker därborta, henne ska jag anställa. NEJ! Man kan göra det på lite bättre sätt. / Anna

julbord

Idag är det julbuffé i skolan. Jag är en såndär som hetsar alla och mig själv och säger ´"Det är julbuffé idag, det är julbuddé idag!!!!!!" Men jag har aldrig fattat varför jag gör så, det är ju verkligen inte godare än någon annan mat i skolan. Julbord är lite överskattat tycker jag, visst hemma är det jätte gott. Men i skolan? Sen tycker jag inte om sådär jätte mycket på julbordet. Tillexempel sill, vad är det för nått liksom? Jag har aldrig vågat smaka faktiskt men det ser ju inte för gott ut. Nej, det där är överskattat, men gott.


fred

Sitter här och undrar om jag ska skratta eller gråta. Har fortfarande inte kommit över att Obama vann fredspriset och det har gått typ två månader nu sen jag fick reda på det. Jag tror att jag bearbetade sorgen i början, jag orkade inte säga något. Men nu när det har sjunkit in lite så kommer ilskan fram!
usch fy bläääääää! Nu bojkottar vi Nobelpriset!!! Om jag vann nobelpriset i fred nästa år (vilket är typ 3% mer rimligt än att obama skulle vinna det) så ska jag göra som min stora förebild Ara Abrahamian och lägga pengarna på golvet och gå ut....kanske.....inte. Men jag skulle i alla fall hålla ett tal om hur sjukt det var att Obama fick fredspriset! Vart är världen påväg när den leker blindbock med USA???????????


Sista veckan

Jag förstår inte riktigt hur mina älskade lärare tänker ibland, vi har typ inte haft något prov på hela terminen, men den här veckan har jag 3-4 stycken! Visserligen är det ett Matteprov som vår lärare var snäll nog att flytta eftersom det låg samma vecka som vi hade konsert, och hon ville inte att vi skulle bli för stressade (HAHAHAHAHA). Och här sitter jag, och har suttit de närmsta 6 timmarna och pluggat till ett annat prov, för hennes har jag inte haft möjlighet att plugga på än. Visst att jag har pluggat lite innan och så, men det är ju trots allt sista veckan som man sitter och nöter, men inte då.
Och jag fick skivan till mitt prov som jag har imorgonbitti igår. Och det känns som om jag har pluggat på helt oväsentliga grejer som inte alls kommer att komma på provet. JAG DÖR!(jag kanske är på lite mensigt humör just nu, men jag är trött, har ont i ryggen och är otroligt sockersugen så håll käften).
Tills idag hade jag i alla fall en inlämning om Etik som förhoppningsvis blev förbannat bra, håll tummarna för det! Skrev om samkönade vigslar, som jag förövrigt älskar att diskutera, nån som känner för't?

Aja, måste sova nu om jag ska hålla mig vaken imorrn.
Puss på er //Bea

pingstvänner

Det kan bara vara en känsla, eller så är hälften av alla pingstvänner arga på mig, kanske en i alla fall.
Visst jag kanske har något starka åsikter och jag kanske gillar att provocera genom att säka att pingstvänner inte är kristna. Men det är ju alltid lika härligt att röra om lite i grytan. Å vad jag älskar när någon som jag inte bryr mig om är arg på mig. Helt underbart, hoppas nästan på ett bråk nu alltså! / Anna

funktionshindrade

"Vargarnas värld, här gäller att dö eller dödas"
Det är så sant. I den här världen får man antingen trycka ner någon annan eller bli nedtryckt själv.
Ett av de största problemen i samhället är de som är typ rädda för funktionshindrade människor.
För det är ju bara rädsla det handlar om, att tex. göra abort för att barnet har en för mycket kromosom och kommer bli lite annorlunda från alla andra så ska man göra abort. Det är ju nazism! Att ta bort dem som inte är exakt likadana som alla andra. En kompis till mig trodde i ettan att alla "handikappade" satt i rullstol och dreglade. Det är ovetandet som skapar fördomar. Jag gick på två grundskolor där det gick funktionshindrade och personer som inte var funktionshindrade.
Jag har växt upp helt utan fördomar mot funktionshindrade, vilket har gjort att jag till och med jobbar med funktionshindrade. De funktionshindrade personer jag har träffar är några av de mest snälla och underbara personer jag någonsin har kännt eller träffat.
Meningen "så jävla cp" existerar bland nästan alla. Jag skulle aldrig kunna säga så. Det är ju exakt lika nazistiskt som att säga "så jävla jude" eller "så jävla zigenare" eller "så jävla bög". Tyvärr existerar alla dessa uttryck i våran vardag. Men jag tror folk inte tänker på lika mycket vad dom säger när de använder cp som en skällsord.
Varför får inte funktionshindrade vara med i TV mer? Varför får dom inte samma förutsättningar som vi? Jo, för att från den stunden man får reda på att fostret eller barnet är lite annorlunda så ser alla på den på ett annat sätt. Man tror då att det inte klarar av lika mycket som oss andra. Man tror att de är onormala för vi är ju så normala ELLER? Om alla fick den möjligheten som jag har fått och gå på en skola, haft funktionshíndrade vänner, jobbat med funktionshindrade så skulle inte de här fördomarna existera. Men nu gör de det, och det är så sorgligt!


Blondinbella                              Linda Hammar

1.Vem har mest hjärta och mest hjärna tror ni?
2.Och vem har bäst förutsättningar?

1. Linda
2. Blondinbella

Världen är orättvis! / Anna

Brandlarm

Idag var jag i Linköpings Sporthall och kollade på Diplomboxning, hur jävla kul som helst tycker jag, så jävla mysigt och gosigt!
Men mitt i Emils match går brandlarmet och alla måste gå ut och vänta på att brandkåren ska komma så att de kan stänga av larmet. För det var inget som brann eller nåt. Men fortfarande så måste det vara en jäkla brandman som stänger av brandlarmet.
Det är jättebra att brandkåren kommer när brandlarmet går, inte så för den delen, men det skulle ju inte vara helt omöjligt att någon från sporthallen istället skulle kunnat ringa till dem och säga "tyvärr, det brinner inte, det tjuter bara som fan ändå, vi fixar det." och sen själva stänga av larmet. Nej då, alla måste ut och vänta i kylan på att brandbilen ska komma efter 10 minuter. Jävligt scillat eftersom jag själv skulle kunnat jogga till brandstationen på 5 minuter. Bara för att det ska vara en stilig karl i uniform som ska handskas med den läskiga spaken som gör att det tjuter i öronen.

Kom inte på nåt vettigare att klaga på. Jag är ledsen. Håll käften.

Puss/Bea

Lars Winnerbäck!

Jag var på Lars Winnerbäck konserten igår och det var hur bra som helst, verkligen!
MEN, jag har ändå lite klagomål på publiken.

Bland det första som händer är att en 50+ mamma och hennes typ 25 åriga dotter börjar bråka med en tjej i min ålder.
Dom var seriöst helt sjuka i huvudet och började slå och knuffa på tjejen för att hon hoppade till låtarna.
Dom var inte påverkade eller någonting. Tjejen brevid mig och hennes kompis sa inte så trevliga saker till mamman och dottern heller. Det här höll på under typ två låtar och när Lasse började köra "Jag har väntat på ett regn" och jag inte hörde någonting för dom som stod och bråkade precis vid mig så vände jag mig om och sa:
"Ta det lugnt. Vi har betalat 300 spän för den här konserten, och jag vill gärna höra" Då muttrade tjejen lite tyst "Vem har inte det" Men efter det så blev dom helt tysta, jag blev själv förvånad över hur jag kunde få dom att sluta.
Ett tips till alla som läser det här: Väljer man ståplats på Winnerbäck så får man räkna med att det är folk som skriker och hoppar!
Sen störde jag mig så sjukt mycket på alla som förstörde genom att ropa LASSE! LASSE! så man inte hör vad han säger. Det var kul första gången liksom, men sen förstör dom bara. Mycket kritik till killarna som vrålade och skrek: DU är en viking Lasse. Hela tiden!
Är så trött på den här "nya publiken". Det är jätte kul att Lasse har fått ny publik, men dom här som tror att dom kan allting om konserterna men inte kan det. Typ nu ska vi peka på Lasse när han sjunger för dig, sen pekar dom  när han sjunger FÖR MIG också, man ska ju bara peka på FÖR DIG. Sen kan dom bara dom nya låtarna och tror att dom är jätte coola.
Vet ni? DET ÄR NI INTE! I alla fall så var Lasse bäst och jag var tårögd på Elegi och på bildspelet med Ekholmen. Det var hur bra som helst!


Obama

Alltså Barack Obama får fredspriset? Man väntar typ på att en clown ska hoppa ur en låda på nobelfesten och säger. "HAHA gick ni på den, det var bara ett skämt!"
För så sjukt är det här! Vad har han gjort för mänskligheten? Vad gör han som är så mycket bättre än Bush?
I Syrien vad han förut omtyckt och lovade dem hjälp och ett sammarbete, men vad har dom fått se av det? INGENTING! I princip INGENTING har hänt. Kan inte tomten få fredspriset istället, det känns mer rimmligt.
Jag fattar inte det här. Han är ju omtyckt av alla BARA för att han är bättre än Bush. Oj vilket jobb det måste vara, verkligen. Tänk att få ta över efter en tyrann och försöka vara bättre. Svårt! Blir så trött på det här att jag inte borde skriva om det för då blir jag mer arg. Men jag skriver om det ändå! Hej då / Anna


Hallucinationer

Inte direkt ett klagomål, för det är på flera vis komiskt.

Oftast när jag får feber eller är lite för alkoholpåverkad eller trött börjar jag hallucinera. Jag har t.ex. fått för mig att det stått en polisbil i min väns rum när vi skulle sova, att jag ska försöka sälja ett ekbord, att mitt glas med coca cola var det sista jag hade att äta/dricka för resten av mitt liv, att jag var med i en talkshow, och att personen som jag delade säng med för en tid sen var en hemlig rysk spion.

Idag hallucinerade jag av feber, för jag är sjuk (nehe?) och mamma kom in när jag låg i mitt tveksamma tillstånd. Jag ligger och lyssnar på twiligt ljud-böckerna  och det är mitt i nån romantisk scen när mamma hör mig gorma "AAAH, det kanske du tror nu! Men sen då? Om nån månad? När du märker att han är SVERIGEDEMOKRAT???!!!"

Jag är nog dum i huvet ibland.

Jag måste berätta om talkshow hallucinationen bara för att den är så idiotisk den också!
Jag och min vän Madde ligger i hennes säng och halvsover, Madde råkar slå sin fot emot en kudde och kläcker i det vackra tillståndet ur sig "Bea, jag stoppade foten i en tårta" (eller nåt liknande) varpå jag svarar "TYYYST! Jag är med i en talkshow".
Ok, det var roligt för oss som var närvarande. Idioter.

Det är ganska roligt efter att man hallucinerat och kommit tillbaka till normalt tillstånd igen, men när den väl pågår är det asläskigt och vääldigt övertygande. Så det var mitt lilla klagomål för dagen ;D

Puss /Bea

SAKNAD

Saknad är jobbigt, en jobbig känsla som inte borde få finnas. Fast om den inte fanns skulle man aldrig sakna någon och då skulle man ju inte uppskatta den personen på samma sätt. Men saknad är ju ändå jobbigt!

my swedish teacher said "write an essay on sadness”
i wrote an essay about you
“this is the best thing i’ve ever read”
i said "thank you" but I thought
it won’t bring you back to me
oh i miss you so much so much so much so much!!


- Miss You-Billie the Vision and the Dancers
tryck på länken för att höra hela låten

trappor

Skolans trappor är sååååååå jobbiga! Ge mig en hissnyckel nu TACK!
Ja jag vet att vi för tillfället är sämst på att klaga, men jag orkar seriöst inte komma på något att klaga på varje DZAAAAAAAAAAAAAAG!n // Anna

Trött

Tänkte inte direkt klaga just nu, är alldelles för trött och jag kollar på Runaway Bride.

Men jag hatar verkligen att vara förkyld, man ser ut som skit, låter som skit och det rinner från näsan(och jag som har en gigantisk näsa har det fanimej asjobbigt då.)

Och jag hatar mansgrisar, träffade ett praktexemplar i helgen faktiskt "Hej älskling, jag tycker att du ska gå ut och leta efter min plånbok nu" medans handen sakta glider ner mot min tushy. Tur för den snubben att jag inte var på dåligt humör säger jag bara!

Och dåligt är även att mitt tal som jag ska hålla imorgon som ska vara 5 minuter långt tydligen bara är lite över 3 minuter. Jag är fucking körd!


Men nu till något bra! Min lagkamrat (eller han är det när jag väl tränar), vän och bror (jag är alldelles för svensk för att kalla honom bror, men wtf) vann i helgen Ungdoms SM i boxning :D:D:D:D Jag är äckligt jävla stolt om jag ska vara ärlig, han är fan bäst!


Puss/Bea

ARG

Så här arg kan man ju bli ibland. Vid 1.50 börjar det bli roligt men kolla på hela! / Anna




Mager salami

Jag stör mig på fåniga pr metoder. Typ "Mager" salami vs. vanlig salami, som att den skivan salami du kommer att äta spelar någon roll egentligen? Liksom tjaffset om att man ska vara så jävla hälsosam hela tiden irreterar skiten ur mig, speciellt de som lurar sig själva med det.
De flesta av mina älskade vänner kör t.ex på "jag äter en sallad så är jag nyttig" metoden, och de gör det ofta i perioder då de gör det extra mycket, men sen så dricker och röker de ändå.
Jag tror att det är lite tabu med att faktiskt inte bry sig om vad man äter i dagens samhälle när man ska vara nyttig, hälsosam och snygg och smal. jävla fasoner.
Aja, lite halvstolligt inlägg känner jag, men jag är trött och har lyssnat på dansband hela helgen sååå WTF ;D

Puss/Bea

Erik

Erik Erik Erik. Tycker du är så rolig att jag tänkte skriva ett blogginlägg tillägnat dig.
Jag vet inte vem du är, men i alla fall.
Är jätte glad över att du verkar tycka våran blogg är intressant att läsa och kommentera.
Fortsätt gärna med dig, det är väldigt underhållande.
Det känns ju som att man är 13 år igen och sitter och tjaffsar med någon på lunarstorm.
Du kanske också borde skaffa en klagoblogg? I sånna fall kan du ju gärna klaga på oss och göra lite reklam.
Kommentera gärna mer än "..." i framtiden så vi kan försöka svara någonting.

30+ föräldrar

Folk som går långsamt med sina barnvagnar är så jobbiga!
Alla nyblivande föräldrar nuförtiden kan bara se sin egna barn och är så sjukt egoistiska.
Dom går på trånga gator med sina jätte moderna breda fula barnvagnar så ingen kan gå förbi.
Dom blir sura om man pratar när deras barn sover. Men ta inte med era nyfödda bebisar till ett café då!
Det är den där 30+ generationen alltså som tror att dom fortfarande är 20 år. Vill ni veta en sak, det är ni inte!
Så sluta gå runt att tro att ni är lite "hippa mammor" som tränar yoga och hela tiden ska vara med på den nya tränden fast är lite efter. Era glansdagar är förbi!
Blir så trött på folk som stannar upp mitt i vägen också, det är jätte störande.

Missionskyrkan vs. Konsert&Kongress

Ok, jag förstår verkligen att konsert&kongress var alldelles för dyrt med asdålig service, men ändå!Men ändå! Vi övar inför julkonserten i månader och då vill man tamefan att det ska vara löjligt stor publik och en scen som man skulle kunna volta på (om man nu kan volta). Jag vill ha 1200 personer i publiken och bara känna mig jävligt speciell i 3 minuter.
Nu står jag inne i Missionskyrkan, och det är fint och allt, det låter bra och det är mysigt, men det är inte alls samma sak.
Men wtf! Det här är min sista julkonsert(er) så nu jävlar ska jag göra det mesta möjliga av det!!!

Puss till Niko och Erik som klagar på klagomål. Bra grej!!

Puss och kram //Bea

Ungdomar

Inte i allmänhet just nu utan 4 specifika som hängde inne på Meddo i Ljungsbro tidigare idag.
2 killar och 2 tjejer (båda wannabe platinablonda men det blev gult istället) satt på golvet inne på Meddo och tjatade på varandra om vem som hade pengar till cigg. De spelade väldigt coola när jag och min mor kom in, men man såg hur jäkla nervösa det blev inför en vuxen (och det är knappt min mor på 1.50 räknas enligt mig), vad de gjorde för att ta sin plats i världen och visa hur coola de var , gjorde de alltså genom att sitta inne på Meddo utan att sola. Och det får man inte, det står på lappen!

Så himla patetiskt försök! fy bubblan!

Det jag klagar på är egentligen att jag inte hann prata med dem, jag låg inne i solariet och tänkte på stora visdomsord jag kunde säga till dem "Plugga ordentligt och prova aldrig droger!" och på hur mycket jag skulle kunna lära dem om hur man gör revolt och ger långfingret åt samhället på ett vettigt vis! Men när jag kom ut hade de dragit, fyfan !

Jag är nog dum i hela huvet. Puss på er //Bea

barn

Jag har alltid varit en stor beundrare av barnprogram. Jag tycker det som jag själv kollade på när jag var liten är väldigt bra. Men vad är det för folk som gör barnprogramen och leder dom idag? Alla barnprogramledare verkar vara höga på någonting! Barnprogramen är så sjukt dåliga. Skulle jag uppfostra barn skulle jag låta dom se gamla godingar tex. pippi på rymmen. Kollade på den i helgen, den är så bra! Men nu är det bara massa konsiga färgglada människor som springer runt med ögon stora som fotbollar. Inte konstigt att det växer upp barn som är allmänt lustiga och oförskämda. En annan sak jag stör mig på jätte mycket är att leksaksaffärer säljer vapen.
Vad är det för skit egentligen? Vad vill vi lära våra barn när vi låter dom leka med vapen? Jag själv är en stolt vapenvägrare och om jag skulle uppfostra ett barn skulle det barnet också bli det. I vissa synpunkter var det faktiskt bättre förr, och då tänker jag på barnprogramen. / Anna

RSS 2.0