Folk som gör en större sak av saker än vad det är

Sicket fölk! Som orkar bry sig om smådetaljer, som gör något politiskt av en helt opolitisk fråga.
T.ex. att Victoria vill bli förd till altaret av sin pappa på sitt bröllop. Det ville min svägerska också, men det var ingen stor grej. Låt Victoria få som hon vill på sitt bröllop, visst att ni betalat 11 spänn för det jävla statliga bröllopet, men det kostar ganska mycket mer än så och är alltså inte ERAT bröllop.
Jag vet att hon är representant för sverige, tro mig; jag vet, men hon är också en brud som ska gifta sig. Och jag vet att det tycks vara ojämställt att hon förs fram av en man och lämnas över till en annan, men det är ju inte det som är grejen, grejen är att det är från en familj till en annan. Hon skulle likagärna kunna lämnas över från Silvia till hennes framtida barn. Men nu har ju inte hon nåt barn så det går inte , jag är ledsen..

Pusspuss/ Bea som också skriver i den här bloggen

babblar

VARFÖR! vill victoria bli förd av kungen till altaret.
alla babblar ju så mycket om att det här bröllopet ger sverige så mycket pr.
är det då rätt tid att visa resten av världen att vi tycker att mannen ska ge bort kvinnan,
sverige ska visa upp en kvinna som inte kan bestämma själv utan låter någon annan lämna över henne till sin blivande man. SJUKT!
(dessutom är det så sjukt amerikanskt och dumdristigt)

sen undrar jag också över dessa tjejer och kvinnor som är manchouvinister........det finns allt för många.
blir gråtfärdig, stackars människor. vad är det som inte står rätt till????????????????????????????????????

Anna


en rak höger

de fräcka typer från tre som ska sälja mobiler eller vad det nu är men står och trackaserar små tjejer sexuellt borde ha en rak höger!
jag har aldrig varit med om någonting liknande. jag hille och ellen kommer ut från indiska och helt plötsligt ser vi att två "3-killar" kommer emot oss. jag och ellen stannar upp med hille fortsätter gå. båda två går direkt fram till hille och omringar henne. de försöker hälsa på henne och när hon inte hälsar tillbaks så säger den ena: "Nähe, du vill inte hälsa på mig. Jag som tyckte du var rätt söt." Hille fortsätter gå och dom kommer fram till mig och ellen istället. den ena säger: tja snyggingar, får man hänga med er på fest ikväll eller?
jag och ellen svarar tjurigt nej och börjar gå. då frågar han om han får åka med på ellens styre men ellen svarar att det nog inte håller för det. det andra säger "tja tjejer, är det bra" jag svarar tjurigt "NEJ!" sen går vi därifrån.
så fruktansvärt kvinnoförnedrande, är det mobilförsäljning eller människohandel de håller på med? jag har aldrig varit med om dess like i sverige, detta är fruktansvärt! imorgon är det jag och ellen som går in till 3 och säger att detta beteende inte är acceptabelt! / Anna

plugga

som våra trogna läsare kanske märker så är det ingen vidare uppdatering här.
det är för att vi har så sjukt mycket att göra.
därför ska jag klaga på skolan. VARFÖR ska vi ha den absolut jobbigaste perioden på gymnasiet när vi är som mest skoltrötta? hur kan man lägga prov i maj, maj ska ju vara en underbar månad. nu är det bara prov, inlämningsuppgifter och konserter som kretsar i mitt huvud. i maj ska man ju ha tid att tänka på meningen med livet och vara lite kär. men nej det har man inte tid med. så då får man sitta och skriva uppsatser och plugga svenska istället, INTE OKEJ! / Anna

tidvis

absolut sista avsnittet av andra avenyn! jag vet inte vad jag ska tycka, kan faktiskt inte fatta att det är slut.
hade detta varit ett år sedan hade jag kanske gråtit, men nej det känns på något sätt som att det var bra att det slutade kanske. jag har fått följa det under min gymnasieperiod, jag har inte missat ett enda avsnitt och nu är det kanske dags att släppa det. snart kommer jag kolla igenom alla avsnitt från början (om de kommer ut för försäljning) och så kommer jag vara så sjukt senimental och tänka på min gymnasietid och på hur jag kollade på andra avenyn och sen gick till skolan och träffade mina underbara vänner.
men sålänga lyssnar jag på lars winnerbäck och är sentimental, tänkte låta er andra vara det också.
jag säger bara hösten i ettan!


SÖTT!!



Har precis varit på Black&White (en konsert som ordnades av några klasskamrater till oss och en massa muprofare) jävligt bra, jag är lite stolt i ögat över er!
Våra rektorer var inne på vår mentortid idag och pratade om studenten, för snart jävlar är det över!
Då blev jag sentimental och kom och tänka på den här låten.
Det är förövrigt allas vår Anna som börjar sjunga, och det är bra!

Pusspuss/ Bea

facebook

något som är så sjukt störande är alla som skriver statusuppdateringar på facebook på engelska.
det har ju börjat bli någon slags trend att alla som är utomlands kommer tillbaks och skriver på engelska.
VARFÖR? de mest störande är ju dom som inte ens har några utländska vänner.
skriv på svenska! vad är problemet??????????????????

ANna

RSS 2.0