Idiot

Eftersom jag och Anna bestämde när vi startade den här bloggen att vi inte skulle hänga ut någon enstaka person så har jag inte gjort det. Förrän nu. Lugn, inga namn kommer nämnas, men de som känner personen i fråga kommer nog att förstå ändå.
En idiot, 19 år gammal, manligt kön, glasögon, skäggväxt och en fjantig keps.
En idiot som ser ner på alla andra, och talar som om de inte förstår. En idiot som utnyttjar människor för sin egen vinnings skull. En idiot vars mor inte ens kan älska honom.
Den här idioten lägger sig i allt, ska styra och ställa och alltid höras mest, även när han inte har något av värde att säga.
En idiot som sagt saker som "kan inte du ligga med X? För jag tror inte att hon har fått sig något på ett tag". En idiot som låser in sig med en alldeles för full tjej på en toalett, tafsar, och sedan säger att det var på hennes initiativ.
En idiot som säger mansgrisiga saker, men skyddar sig med att han skojar. Jag är ingen idiot, jag kan ta mansgrisiga skämt av mina bröder, vänner, min pappa och min pojkvän, helt enkelt av folk som inte är idioter. Men när idioter säger saker och skyddar sig med ett skämt, är det inte bara idioter, utan även fega.
Om du läser det här och förstår vem du är : Jag gillar inte dig.
Du kan vara rolig , trevlig och säkert är du bättre än någon enstaka usel sate som vandrar på denna jord, men det spelar ingen roll. För du är fortfarande bara en idiot.
Pusspuss/ Bea

RSS 2.0