tråkigt

har så fruktansvärt tråkigt så jag önskar att jehovas vittnen eller en folkpartist eller något kom och knackade på dörren så man kan säga att man inte är intresserad, då händer ju i alla fall något.
fast saken är den att jag har massa saker och göra egentligen. jag borde packa, jag borde städa och jag borde kanske äta någonting men jag orkar ingenting. sitter bara i soffan och klagar på att jag inte har någonting att göra. nej nu bestämmer jag mig för att ta tag i livet....nu går jag och bakar scones!!!

Anna

sd-nej tack!

Sitter här och skrattar i min ensamhet. Varför är det alltid så att de som är främlingsfientliga och rasister ofta kan sämre svenska än invandrarna och varför är dom så otroligt tröga? Var just inne på facebookgruppen "Sverigedemokraterna i Rikstagen-Ja tack" och hittade inte så mycket av värde.
Små killar som skriver "ut med paket" vadå för paket? och sedan "vuxna" som tror sig veta någonting.
"förbjud slöjan, annars åker jag till iran i bikini" ja gör du det, jag tycker mest synd om dig då och inte om dom i iran.
Dom stackars människorna förstår heller inte varför folk kallar dom rasister! Det är så fruktansvärt pinsamt.
Det känns som att alla politiskt missbildade personer har samlats i ett parti, det är verkligen ett av de mest iq-befriade partiet som finns. Okej om deras väljare hade varit smarta men man märker ju att de inte kan ett skit om politik förutom att alla invandrare ska ut. Sverige är visst svenskarnas, jaha men vilka är svenskar då?
Ska någon sitta sedan när ni har vunnit allt, som ni väl tror ni gör eftersom ni verkar sakna verklighetsuppdattning, och bestämma vilka som ska få vara kvar här. Läs en bok, inse hur mycket invandrarna har gjort för Sverige. Hur de har berikat Sverige. Sen kan ni vara tysta och fundera!
Dessutom känns det så löjligt att skrika ett sånt här inlägg för det här är vad alla borde veta, det är det här som kallas sunt förnuft och folkvett för er som inte har hört talas om det.

Anna

JAG HATAR MÄNNISKOR!

Hej, förlåt att jag inte skrivit på länge men jag har inte varit riktigt förbannad förens nu.

3 vuxna vän har överfallit och misshandlat en 71 årig man och lämnat honom bakbunden i hans eget hem, för att komma åt hans pengar.
Va i helvete är livet värt egentligen? Vad ska de ha pengarna till? Vad är värt att skada en annan människa som inte kan göra motstånd för?

De ska skjutas! Om någon har något tips på var man hittar dessa människor så gör jag det gärna själv.



Artikeln kan du läsa på Aftonbladet:
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7488217.ab


Puss/Bea

tofsar

varför är tofsar gjorda för folk med tunt hår?
idag var jag verkligen tvungen att köpa tofsar då alla mina är borta eller förstörda.
för det första går mina tofsar sönder för att jag har så mycket hår! de slits ut.
för det andra tappar jag bort mina tofsar hela tiden.
i alla fall så skulle jag köpa tofsar idag på ica tannefors, ja det säger väl allt?
den affären är ju ingenting att förlita sig på.
köpte tofsar och så ska jag sätta upp håret som är överallt MEN de är ju så sjukt små och taniga!!!!
med nöd och näppe kunde jag sätta upp håret och då såg det verkligen inte bra ut.
varför är tofsar gjorda för tunt hår? tänk på oss som har tjockt hår, vi vill också kunna sätta upp håret.
sen är inte tofsarna tillräckligt starka heller så håret bara åker ner. JA jag vet i-lands problem men det är så det är. stör mig förövrigt väldigt mycket på göran hägglund och sten tolgfors för tillfället, men det är inget ovanligt.

/ Anna


sommar

NEIN! jag har lite utav en klagotorka. vad ska jag klaga på?
kan klaga på att jag saknar hille som jag inte träffat sen i tisdags, fast hon läser ju inte bloggen så hon läser väl antagligen inte det här. hur ska det bli när hon flyttar? jag kommer bli bitter och arg...men just det det är jag ju redan...? skämt å sido. vi kanske ska passa på att göra det offentligt här på bloggen att bea numera är blondin.
hoppas alla har det bra i värmen! / Anna

RSS 2.0