sd-nej tack!

Sitter här och skrattar i min ensamhet. Varför är det alltid så att de som är främlingsfientliga och rasister ofta kan sämre svenska än invandrarna och varför är dom så otroligt tröga? Var just inne på facebookgruppen "Sverigedemokraterna i Rikstagen-Ja tack" och hittade inte så mycket av värde.
Små killar som skriver "ut med paket" vadå för paket? och sedan "vuxna" som tror sig veta någonting.
"förbjud slöjan, annars åker jag till iran i bikini" ja gör du det, jag tycker mest synd om dig då och inte om dom i iran.
Dom stackars människorna förstår heller inte varför folk kallar dom rasister! Det är så fruktansvärt pinsamt.
Det känns som att alla politiskt missbildade personer har samlats i ett parti, det är verkligen ett av de mest iq-befriade partiet som finns. Okej om deras väljare hade varit smarta men man märker ju att de inte kan ett skit om politik förutom att alla invandrare ska ut. Sverige är visst svenskarnas, jaha men vilka är svenskar då?
Ska någon sitta sedan när ni har vunnit allt, som ni väl tror ni gör eftersom ni verkar sakna verklighetsuppdattning, och bestämma vilka som ska få vara kvar här. Läs en bok, inse hur mycket invandrarna har gjort för Sverige. Hur de har berikat Sverige. Sen kan ni vara tysta och fundera!
Dessutom känns det så löjligt att skrika ett sånt här inlägg för det här är vad alla borde veta, det är det här som kallas sunt förnuft och folkvett för er som inte har hört talas om det.

Anna

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0