McDonalds

Var jättehungrig förut. Åker förbi McDonalds och köper mat.
Valde att ta en Fanta Exotic till maten, tyckte att den såg väldigt utspädd ut.
När jag kommer hem och är törstig och hungrig tar jag en klunk av läsken.
Det smakade som kolsyratvatten som var smaksatt. Den drickan måste ha varit utspädd med typ 80% kolsyrad vatten. Blir så förbannad, när man betalar för nått tycker jag att man ska få det.
Så sitter man hemma och kan inte klaga på någon heller. Usch det var inte gott och jag är just nu väldigt arg på McDonalds i Ryd!!!!!
 
Anna

människor, cyklar och skräp

Människor som går mitt i vägen, SLUTA!
Idag var jag stressad och skulle cykla från universitetet till Cloetta Center.
Trots att Linköping är en cykelstad med bra cykelvägar så gör det ju ingenting om folk ska mitt i vägarna hela tiden. Dessutom var jag två gånger tvungen att stanna för att jag antog att en bilist inte såg mig när jag HADE GRÖNT! vilket var rätt av mig. I båda fallen hade jag blivit påkörd om jag kört ut.
Då måste man stanna, när man har en jättebra fart. Så måste man jobba upp farten igen och så är man irriterad.
Skulle vara bra om alla lärde sig i typ första klass vilken sida man går på och vilken sida man cyklar på.
Sen blir jag också irriterad på alla människor som skräpar ner överallt. Är ni så inkompitenta och hjärndöda så ni inte kan använda en papperskorg. Lata människor är vad det är. Tänk vad underbar världen skulle vara om alla slängde sitt skräp i papperskorgen. Helt källsorterade också, men det lär väl aldrig hända med de inkompitenta människor som slänger skräp var som helst.

Anna

paolo roberto



Såg det här på youtube för ungefär ett år sedan. Då brydde jag mig inte för jag tänkte nog att "visst han får väl tycka så, men han lär vara en av få." Men nu under de senaste dagarna har jag upptäckt att många verkar uppskatta det han säger och tycker att det är bra. Visst det är i princip bara killar som tycker att det är jättebra, men ändå! Det stora problemet i det här är ju att Paolo inte ens vet vad feminism innebär, tycker det är konstigt att ge sig in i diskussionen då. Han har ju ingen som helst kunskap om det.
Feminism för honom är "en extrem vänseridé om jämställdhet". Hur kan feminism vara en extrem idé? Det handlar om att kvinnor ska få samma rätt som män? Är det en extrem idé? Ja för honom är det väl antagligen det. Varför skulle kvinnor få ha samma rättigheter som män liksom?
Sedan kommer han med det mest korkade då han säger att: "Kvinnor vill vara hemma med sina barn"
Snacka om att generalisera! Vill inte män vara hemma med sina barn? Tror han att alla kvinnor vill vara hemma ensama med barnen bara för att hans fru valde att vara hemma med deras barn.
Hans argument är ju verkligen som tagna från en femåring i sandlådan.
"Jag kan diskutera det här med dig när som helst, för jag har rätt till skillnad från alla andra"

Men jag kan faktiskt ha lite förståelse för dom som tycker att det han säger är bra. Har man inte kommit så långt i sin personliga utveckling så kanske man inte vill göra någonting åt att kvinnor idag är förtryckta.
Är man lite dålig på att argumentera så kanske man tycker att det är ett jättebra argument att säga att "jag har rätt till skillnad från alla andra." Är man inte så allmänbildad så kanske man inte vet att feminister inte är farliga människor som vill utrota alla män. Jag kan förstå att om man är rädd och osäker kan det kanske kännas lite läskigt att kvinnor idag faktiskt ofta har lika mycket att säga till om som män. Så när man tänker efter så är det inte män jag ska klaga på idag. Istället ska jag klaga på de småkillar som inte kommit ur puberteten än. Hoppas att ni om några år inser att det Paolo säger inte är så jättebra, för det skulle ju vara synd om ni blev som han.

Anna  

RSS 2.0