Jag tycker synd om SD väljare

Varje gång en SD politiker öppnar munnen förlöjligar han de förvirrade stackarna som faktiskt röstar på deras parti.
// Beatrice Wiktorsson

panikångest!!!!!!

Jag är nära ett nervöst samanbrott och måste bara skriva av mig här för att jag inte ska börja skrika eller sätta mig i fosterställning i ett hörn och vagga fram och tillbaka.
Det är så jävla mycket att göra hela tiden, och den sanna livsnjutaren i mig vill verkligen inte leva under sådana omständigheter.
Jag fick underkänt på en tenta, brydde mig inte så mycket, kände att det inte fanns så mycket mer att göra än att anmäla sig till omtentan. Kommer hem, loggar in på facebook. ALLA har skrivit "Åhhhh jag är så bra, jag fick G."
Brukar vanligtvis störa mig på när folk gör så och nu när jag fått underkänt känns ju detta som ett slag rakt i ansiktet. Jag hatar facebook, jag hatar människor som skryter, jag hatar att jag behöver göra en omtenta.
På allt detta har jag massa andra grejer att göra, och jag har inte tiden till det!!!!!!!
Har dugga på torsdag, två artiklar som måste skrivas och jobb som måste göras. Jag orkar inte, jag orkar inte, jag orkar inte. Vill bara dra något gamalt över mig och börja gråta, men det löser ju inga problem. Så istället ska jag försöka ta tag i mina andningssvårigheter, lyssna på lugnande musik och tända ett doftljus.
Har annars ett ganska gött liv, måste lära mig uppskatta det istället för att klaga på allt och oroa mig över allt.
Det ska ju vara gött att leva, annars kan det kvitta!

/ Anna 

Moské

Har lite bråttom för jag ska iväg till skolan, men vill bara säga :
Sverige är ett RELIGIONSFRITT land. Alltså är det skitsamma om de bygger en moské i Linköping. Varför irriterar det så jävla många? Tror inte att en jävel skulle bry sig om man slog upp en synagoga i stan?
http://www.youtube.com/watch?v=asXjFR7Bkww&feature=feedrec_grec_index
Puss och Kram / bea

i-landsproblem

Idag är det i-landsproblem som förstör min kväll.

1. Chatten funkar inte på fb vilket gör mig extremt stressad. Jag känner mig helt avskärmad från omvärlden.
Vad ska man göra? Har försökt med det mesta men det funkar liksom inte.

2. Alla dessa "frågor" på fb. "Vilken månad är du född i?" "Vilket år är du född?" Det är liksom inte så intressant, det är bara fett irriterande.

Kan tillägga att jag äntligen lyckats byta profilbild på fb efter tre dagars beslutsångest, det känns helt okej.
(Snart är det 11-11-11!!!!!!)

// Anna


Äckliga idioter

Eller mer "fulla utklädda fjollor på krogen".
För en stund sen gick jag och Alex hem ifrån Madde som bor i bagge-huset. Det är lördag och det är sent, så såklart vet vi att det kommer att vara fulla människor ute på krogen. Det jag inte riktigt väntat mig var att en fuljävlaäcklighor brud har gömt sig längs vägen i Muséeparken för att hoppa fram och skrika mig rakt i ansiktet bara för att det är så fruktansvärt skojigt. Jag kanske var dum som inte förutsåg det. Sen tyckte hon att jag var himla tråkig som inte såg det roliga i situationen.
Självklart är det jätteroligt ur hennes perspektiv, här är hon skojig och busar och GÖMMER sig i en mörk park halv 1 på natten, för att sedan busigt hoppa fram och SKRIKA, det är ju omöjligt att det inte är roligt.
Folk tänker så jävla lite, och visst hon var full (som om detta är en bra ursäkt till att man får bete sig som en jävla idiot), men jag brukar också vara full och jag har aldrig gjort något liknande. Kanske bara är tråkjag som respekterar folk i mörka parker.
Förlåt, jag kanske bara är liiiite kinkig eftersom sist jag var i en liknande situation slutade det med "lätt"misshandel, sömnlöshet och terapi i ett halvår. Jag borde verkligen skärpa till mig och inte ta så allvarligt på det.
Pusspuss / Bea

RSS 2.0