victoria och daniel

Det som jag aldrig anade skulle ske har nu skett. Jag är HELT såld på Daniel och Victoria, dom är sååå söta tillsammans. Följde dom hela dagen på svt och jag sitter och kollar på repriser och gråter och larvar mig.
Känner mig som världens sämsa vänstertjej MEN jag tycker som Daniel sa i sitt tal att kärleken är störst, och den går faktiskt före all form av politik. Så grattis Victoria och Daniel! / Anna

Mina favoriter från helgen!


Kommentarer
Postat av: Matilda

Det är lätt att blanda ihop kungafamiljen med monarki (och det är lättförståeligt) men de två är faktiskt inte samma sak. Jag gillar kungafamiljen jättemycket och inte mindre efter helgen då jag också satt som klistrad och grät åt allt det vackra. Men det betyder inte att jag inte tycker det är fel att systemet med en familj som står över de andra är fel. Jag tycker faktiskt är helt sjukt att statschefen för ett så pass modernt och demokratiskt land som Sverige föds in i sin position. Jag tycker också att Victoria och Daniel är skitsöta och helt underbara, vilket jag skulle tyckt om vilket annat par som helst som var så kära i varann som de är.

Nu vet jag inte riktigt vad jag ville med den här kommentaren när jag börja men jag vill nog visa på att systemet monarki och den nuvarande kungafamiljen inte går att jämföra och att man kan tycka om personerna i kungafamiljen och ogilla statsskciket monarki på samma gång!

2010-06-21 @ 19:27:24
URL: http://klagostunden.blogg.se/
Postat av: Lina

Jag grät när barnkören sjöng! Eller ja, typ hela tiden förresten. Bäst<3

2010-06-21 @ 20:00:12
URL: http://linaedgar.blogg.se/
Postat av: Bea

kanske, kan man ogilla monarki men fortfarande gilla kungafamiljen. Men även om de föds till sin plats har de ju gjort ett sjukt bra jobb de senaste hundra åren, jag tror inte att vi kunde hittat bättre människor själva som skulle göra jobbet bättre. Kungafamiljen in my heart !!!!!!

(MonarkBea)

2010-06-23 @ 21:54:48
URL: http://klagostunden.blogg.se/
Postat av: Oliver

Peter Jöback, vilken karl!

2010-06-25 @ 11:59:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0